SPOLUPRÁCE S ARCHITEKTY A DESIGNÉRY

Jste architekt, interiérový designér či stylista a hledáte originální designové produkty pro svůj projekt? S bohatou zkušeností s rezidenčními i s komerčními v tuzemsku i zahraničí věříme, že jsme ten pravý partner pro váš projekt. 

CO NABÍZÍME? 

  • Odborné poradenství v oblasti designového nábytku, osvětlení a textilu. Díky exkluzivním partnerství se současnými světovými leadry designu vám jsme schopni poskytnout veškeré informace o všech našich produktech.
  • Neomezený přístup k nejnovějším katalogům a vzorníkům, novým kolekcím, novinkám na trhu i exkluzivním privátním slevám vybraných značek.
  • Individuální a osobní přístup je pro nás v ROMEIN prioritou na prvním místě. Náš tým pro vás vytvoří výhodné cenové nabídky a zpracuje přesná provedení na míru, která následně dovede dokonce s našimi dodavateli po celém světě. 
  • Dostaňte produkty až ve chvíli, kdy budete připraveni. Zajistíme nejen dopravu k vašemu klientovi ale také uskladnění produktu po dobu stavebních prací na vašem projektu. 

Neváhejte se nám ozvat na e-mail info@romein.cz nebo tel. číslo +420 731 705 111

Nebo nám zanechte zprávu níže a my se vám rádi ozveme zpět. 

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.