Ruční výroba koberců v Indii: Cappelen Dimyr

Ruční výroba koberců v Indii: Cappelen Dimyr

Každý produkt Cappelen Dimyr je vyroben zkušenými řemeslníky v Indii za použití tradičních metod.

"Nedávno jsme navštívili našeho výrobce a chceme se podělit o více poznatků o našich produktech a jejich výrobě. Pro Cappelen Dimyr je důležitou agendou pokračovat ve výrobě produktů vědomě a s maximálním respektem k přírodě a lidem."

Setkání s indickými řemeslníky položilo základy Cappelen Dimyr již v roce 2019. Setkání mezi skandinávskými designéry a tradičními metodami tkaní vytvořilo jedinečný přístup, který pomohl vytvořit náš typický přístup k tzv. pomalému luxusu. "Naše produkty jsou vyrobeny tak, aby vydržely po celý život a jsou navrženy tak, aby byly nadčasové. Je to pro nás jediný způsob, jak vyrobit produkt, který již vydrží po generace. Na všech úrovních našeho podnikání i osobního života věříme v investice do vysoce kvalitních produktů s dlouhou životností."

"Úzce spolupracujeme s našimi výrobci, abychom zajistili, že každá část našeho výrobního procesu je neustále vylepšována a dodržovali nejvyšší standardy pracovních podmínek pro naše řemeslníky. Abychom byli mi i naši partneři zodpovědní, investovali jsme od začátku do certifikací značné prostředky. Dnes jsou naše produkty certifikovány společnostmi Good Weave, Care & Fair, SA8000, GRS & BSCI a vpřed i RWS a GOTS.