Prostorný interiér, Francouzské dveře, Minimalistické interiéry, Moderní domov, Doplňky do domu

Proč jsou květiny v interiéru důležité?

Od luxusního interiéru s pivoňkami, až po netradiční interiér s orchidejemi. Diverzitu barev a vůní byste si měli užívat vy i vaši hosté. Ale jaké jsou výhody mít doma květiny, a proč jsou považovány za tak zásadní? Přečtěte si jaký dopad mají na vaší psychiku, i jak dokáží změnit vzhled interiéru.

 

 

:
:
Přivítejte vůně do svého domova
Vonné květy dávají vašemu prostoru domáckou atmosféru. Avšak je dobré znát, kdy a kam vázu s rostlinami zasadit. Trik spočívá v měkkosti a jemnosti vůně, aby nedošlo k záplavě vašich smyslů. Význam květin v interiérovém designu rozhodně není zanedbatelný, jelikož květiny vizuálně vytvářejí důraz na určitou část interiéru, přidávají kouzlo, naplňují prostor životem, barvou a také nevázaností. Chcete-li přidat do interiéru barvu, můžete  vyzkoušet velkou škálu barev růží, orchidejí nebo hortenzií.

  

  

 

 

 

 

 

Váza s květinami, Váza, Luxusní interiér, Interiér s květinami, Doplňky do domácnosti, Interiérové doplňky

.
Sezonní vliv
Květiny nabízejí spoustu možností, které můžete implikovat i vy, ve vašem interiéru. Od jarních tulipánů, až po luční kvítí, větve stromů, či keřů. Při aranžování květů je důležité se soustředit na jednoduchost a hloubku buketu. Použitím broskvové nebo jantarové barvy přinesete dodatečné teplo, které rozjasní každý pochmurný den.

 

 

 

 

 

 

 

Doplňky domácnosti, Originální váza, Designový interiér, Designové doplňky do bytu, Skleněná váza

 

 

Méně je někdy více
V interiérovém designu se minimální úsilí může rovnat maximálnímu dopadu (toto platí i pro květiny). Jedna rostlina zasazená do zajímavé vázy přidá na zajímavosti a dodá váze na funkčnosti. Zkuste dát svou oblíbenou květinu do vázy, například na váš oblíbený konferenční stolek a zkoumejte, jak váš interiér vypadá jinak s každou květinou.

 

 

 

  

 

Originální skleněná váza, Designová váza, Kvalitní váza, Doplňky do domácnosi, Luxusní interiér

 .

 .

. .

.
.
Fantazii se meze nekladou
Luční kvítí, či kvítí ze zahrady je nejlepší možností pro minimalistické interiéry, které chtějí docílit domáčtějšího vzhledu. Hrajte si s barvami, texturami a délkami rostlin. Fantazii se meze nekladou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luxusní interiér, Interiérový design, doplňky do domácnosti, Domácí doplňky, Interiérové doplňky, Skleněná váza, Originální váza, Luxusní váza na stůl

 

 

Když je váza umění sama o sobě
To, že je vaše váza uměleckým dílem sama o sobě neznamená, že jí nemůžete dodat jiskru a podílet se tak na utváření díla. Pokud máte například vázu v námořnicky modré barvě, skvěle s ní půjde například žlutá nebo červená barva květů. Na druhé straně můžete dát důraz na vázu tím, že do ní zasadíte neutrální barvy, jako je bílá. Skvěle také fungují větve keřů, které vám rostou na zahradě nebo poblíž v parku.

 

 

 

 

 

 

 

Kam vázu s květinami zasadit

Přemýšlejte kreativně a mimo rámec možností. Hledání místa, kam umístit vázu s květinami je zábava! Neomezujte se pouze na stoly, či parapety. Dodejte život  prostoru v místnosti, na který obvykle zapomínáte. Nebo použijte více podobných váz s malými předměty a udělejte si menší oázu tam, kde trávíte nejvíce času.

 

Nakupujte vázy od designérů z celého světu u nás na e-shopu