Once Milano

Once Milano

O Značce

Once Milano je luxusní italská značka, která se po dlouhá léta specializuje na zpracování lnu. Once Milano kombinuje italský způsob života a kvalitní řemeslné zpracování se zaměřením na barvu, texturu a krásné přírodní detaily.

ZaložilI ji Allegra Marchiorello a Valeria Piovesana Thompson v roce 2013. Značka Once Milano si bere svojí inspiraci v bohaté benátské tradici řemeselného zpracování textilu.

STOLNÍ TEXTIL 

Život v Itálii se odehrává v kuchyni, a proto je to také srdcem značky Once Milano. Jídelní stůl je jednoznačně jádrem domova, kde se vytváří mnoho zážitků, a kde se setkávají přátelé a rodina. První kolekce Once Milano tedy zahrnovala pouze stolní textil. Ten byl ručně tkaný v pestrých barvách, aby se hodil ke každému svátečnímu stolu. O stolní textil byl ohromný zájem nejen u italských zákazníků ale po celém světě, a tak díky jejich popularitě se nabídka Once Milano rozrostla o ložní prádlo a doplňky do koupelny.

Proč zvolit Once Milano?

Produkty Once Milano jsou vyrobeny 100% ručně v Itálii. Jejich charakteristický styl vyzařuje sofistikovanou a skromnou eleganci. Snadno se o něj stará a nevyžaduje žádné žehlení. 

Všechny produkty Once Once Milano jsou vytvořeny zcela v Itálii. Jsou ručně broušeny, šity a nakonec barveny zkušenými řemeslníky z regionu Benátek. Povrchová úprava dodává výrobkům záměrný "rozdrcený" efekt, s lehkými záhyby a nepravidelnostmi, které zvyšují hloubku barev a povahu této vzácné látky.

 

Péče a údržba

  • Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud budete prát len na 30 ° za použití jemných čisticích prostředků, které neobsahují bělidlo.
  • Pro zachování jednotného vzhledu perte společně příbuzné barvy.
  • U měkčího lněného textilu  se doporučuje sušení v bubnové sušičce při nízkých teplotách. Nepřetěžujte sušičku aby nedošlo k pomačkání.
  • Přírodně "pomačkaný" len nepotřebuje žehlit, ale pokud chcete žehlit, mělo by být prádlo pro dosažení nejlepších výsledků mírně vlhké.