O ZNAČCE

Tekna vyniká jedinečnou kombinací řemeslných metod s nadčasovým charakterem. Všechna světla jsou navrhována, vyráběna a montována ručně v Evropě. Vzniká tak nejen nádherné svítidlo, ale také silný příběh, který z Tekny dělá velmi silnou značku. S důrazem na dekorativní detaily, jako jsou ručně vyráběné a pájené lišty, jednotlivými skleněnými tyčemi a inovativní materiály, jako je bezpečnostní sklo, Tekna vyniká ve své kategorii. 

RUČNÍ VÝROBA

Aby řemeslníci z Tekna dodali jejich designovému osvětlení extra úroveň jemnosti a detailu, sestavují sklo s lištami navrženými speciálně pro Tekna. Tyto římsy jsou vyrobeny z odolné mosazi a jsou potaženy bronzem pro ohromující luxusní vzhled. 

KVALITNÍ MATERIÁLY

Tvrzené sklo se používá ve všech našich podlahových lamp včetně kolekce Ilford Floor a Penrose. Tvrzené sklo se vyrábí řízeným tepelným nebo chemickým zpracováním pro zvýšení jeho pevnosti. Kalení má za následek vyvážené vnitřní pnutí, které způsobuje, že se sklo rozbije na malé zrnité kousky stejné velikosti a tvaru. Toto pak snižuje pravděpodobnost zranění.

Tekna vždy hledá autentické nápady a cesty, které vyrábí ručně přímo v Belgii. Žádné svítidlo není stejné, v čemž spočívá síla ruční výroby. Udržováním lokální výroby a výběrem udržitelných materiálů se zaměřují nejen na vysoce kvalitní konečné produkty, ale také na budoucnost světa svítidel. 

 

NAKUPOVAT TEKNA LIGHTING