Za novou značkou AYTM stojí pár Kathrine a Per Gran Hartvigsen, kteří úspěšně řídí společnost Gran Living ApS od roku 2004. Od svého založení společnost navrhovala a dovážela kvalitní domácí interiérové produkty pro přední nábytkářské řetězce a má bohaté zkušenosti s pozorováním trendů , vývojem vlastních návrhů a navrhováním interiéru.

Kathrine Gran Hartvigsen říká: „Chceme to a myslíme si, že můžeme dánskému designu přidat něco nového! Proto jsme od začátku těžce investovali - což se také odráží ve velikosti naší první kolekce. Jsme tak nadšení, že můžeme ukázat AYTM celému světu, a jsme přesvědčeni, že zákazníci budou stejně nadšení jako my."

AYTM navrhuje luxusní domácí interiéry a malý nábytek v nadčasových designech. AYTM přistupuje ke konceptu severského designu sofistikovaným a elegantním způsobem se zaměřením na vysokou kvalitu a vynikající detaily. Navzdory jejich jednoduchému stylu jsou produkty poutavé a působivé.

Kolekce AYTM zahrnuje velmi dekorativní předměty i funkčnější domácí interiéry. Vše bylo vytvořeno se zaměřením na kontrasty materiálů a povrchů, ale ve vyvážené a měkké paletě barev.

V krátké době se stala AYTM ve světě interiéru známá jako moderní, elegantní, dánská designová značka.

NAKUPUJTE zde