AUDO Copenhagen

AUDO Copenhagen

O Značce 

Audo Copenhagen se zrodil z ducha dlouhotrvající úspěšné spolupráce značek doposud známých, jako MENU, The Audo a By Lassen, které odráží jak stoletou tradici prvotřídního dánského designu, tak moderní stále se vyvíjející pohled na design. Nábytek, osvětlení a interiérové ​​doplňkyod Audo jsou výjimečné svými promyšlenými detaily, vysoce kvalitními materiály a produkty, zaměřenými na lidské potřeby, které jdou ruku v ruce se snahou o vytvoření silných a dlouhodobých spojení a partnerství.

Kvalita nade vše

Věříme v moderní design vymyšlený tak, aby vydržel. Každý kus je vyroben s předpokladem, že bude mít velké využití. Ať už v rodinném pokoji nebo na pracovišti s velkým ruchem. Známená to tedy, že váš produkt byl testován, aby překonal nejnáročnější scénáře. Některé materiály budou v průběhu času disponovat unikátní povrchovou úpravou, která se transformuje a odhalí novou dimenzi zajímavých efektů. 
Aby naše zážitky z interiéru byly nezapomenutelné, musí každý kus ovlivnit všechny naše smysly. Naše reakce na barvu a texturu jsou intenzivní a intuitivní, takže je při výběru nového nábytku nutné zohlednit. Čalounický program AUDO nabízí nekonečné možnosti personalizace, aby pomohl dotvořit personifikovaný vzhled vašeho prostoru. Najdete zde více než 100 látek a usní a můžete si dokonce vybrat své vlastní čalounění. Je to přece váš svět.