Made by Choice

Made by Choice

Studie ukazují, že Seveřané patří k nejšťastnějším lidem na Zemi. Severské štěstí se skládá z autentických hodnot a udržitelných možností. Vize společnosti Made By Choice je založena na hodnotě kolektivní tvorby a udržitelnosti kvalitních materiálů, které pro své designy používají.  

Produkty jsou navrhovány a vyráběny v továrně v jihozápadním Finsku nejlepšími řemeslníky. Pro svojí předlohu a inspiraci si tým z Made by Choice vybrali severský městský moderní život, který boří hranice designu a moderního umění.

S odhodláním vyrábět trvanlivé, odvážné a inovativní designy kombinují současné metody zpracování dřeva a moderní technologie.

  

Vyberte si vlastní barvy pro svoje projekty. Kromě přírodního dřeva, černé, bílé na všech produktech, nabízí Choice řadu nasycených a tlumených primárních barev, jako je modrá, červená, žlutá a mnoho dalších

 

 

Choice spolupracuje s předními designéry a ambiciózními interiérovými architekty na projektech specifických pro dané místo při vytváření svých nových produktů. Všechny produkty Choice jsou tedy úzce spjaté s konkrétním místem pro které byly navrženy.