HEIN studio

HEIN studio

O značce

Hein Studio je dánská designová značka s unikátním stylem a kvalitou, tvořící v oblasti Kodaně. Hein Studio vytváří severský design s vysokou kvalitou, dobrým řemeslným zpracováním, estetickou udržitelností, vyrobený tak, aby vydržel a zkrášlil každodenní život.

"Definujeme expresivní minimalismus vytvořený s cílem zlepšit život a vydržet zkoušku času."

Designy Hein Studio jsou inspirovány rozmanitostí, současným uměním a architekturou. "Pracujeme s hledáním kontrastu v různých materiálech a barvách, rozmanitostí organických a minimalistických tvarů, díky nimž je každý design jedinečný a přesto nadčasový." Rebecca Hein

ZOBRAZIT PRODUKTY HEIN STUDIO

Naším cílem je primárně ovlivnit pohled na věc v našem odvětví. Vytváříme kvalitně vyrobené a esteticky propracované předměty každodenní potřeby, které naši zákazníci budou moci používat a milovat po celý život.

Udržitelnost a filozofie

Kromě široké palety materiálů použité v našich designech neustále pracujeme na zdokonalování a vývoji nových řešení pro naše obaly. Vždy se snažíme jít kupředu a volit recyklované alternativy a vyhýbat se plastům v celém výrobním procesu.
Od samého začátku byly naše designy vytvářeny ve spolupráci s moderními výrobci a rodinnými továrnami v Dánsku, Polsku a Turecku. Zvýšení hodnoty předmětů každodenní potřeby může pomoci šetřit zdroje a zabránit tomu, aby se z materiálů stal odpad. Aby byly naše designy udržitelné, víme, že musíme vyvíjet produkty, které budou po mnoho let stále užitečné a smysluplné. 

Skleněná váza Ostrea

Nekonečné poklady moře, světelné odrazy skalních a ústřicových útvarů  transformované do organické sbírky drobných předmětů - vytvořené ke zkrášlení, ulehčení a uklidnění každodenního života.
Navrhnuta na západním pobřeží Dánska. Jelikož je každá váza foukaná zkušenými skláři je každý kus originální jak svým tvarem, tak barvou.