101 Copenhagen

101 Copenhagen

Značka 101 Copenhagen pečlivě připravuje a navrhuje objekty pro skandinávský život. Kreativní cesta je soustředěna ve spojení skandinávské designové tradice ovlivněné nadčasovým japonským přístupem k materiálu a technikám.

Vize 101 Copenhagen

Navrhované objekty odrážejí symbiózy designových tradic a zároveň obsahují jedinečné vložené příběhy, symboly a asociace vyjádřené v minimalistickém idiomu. Designový přístup je pozoruhodně holistický, pracovní proces je dynamický a vyznačuje se svobodou projevu, která vytváří jedinečné a nadčasové kousky.

Členové kreativního týmu

Kristian Sofus Hansen

Kristian žil a studoval v Japonsku. Díky jeho zkušenosti s místní estetikou se snaží o spojení japonské estetiky s dánským designem. Kvůli jeho zkušenosti s uměním a sochařstvím rozšiřuje rozhled celé společnosti a utváří charakteristický, funkční a nadčasový design.

Nicolaj Nøddesbo

Nicolaj je dánský designér z Aarhuské školy architektury. Nicolaj se připojil k designovému týmu v roce 2017 a od té doby vyvinu ikonické kousky včetně inovativních světelných řešení a nadčasových novinek v sekci interiérových doplňků. 

Tommy Hyldahl

Tommyho zkušenost vychází z módy, kde strávil roky analýzou a výběrem budoucích trendů. Jeho jedinečný přístup k materiálům a barvám přináší do společnosti široký rozhled.